Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Regler för kulings besökareAlla inlägg i diskussionsforumet är granskade och godkända av oss innan de läggs ut på sidan. Därför kan det ta upp till ett dygn innan det läggs ut. Skriver du på en helgdag får du vänta till nästa vardag innan de läggs ut.

Vi på kuling.nu tar bort inlägg eller delar av inlägg, vilka vi anser vara olämpliga eller stötande eller som röjer någons identitet.  

Samtliga länkar som finns på sidan är granskade och särskilt utvalda i ämnet av oss som är ansvariga för kuling.nu. Vi lägger inte ut länktips i foruminlägg, dessa tas bort.

Inlägg på forumet som inte handlar direkt om ämnet "psykisk sjuk förälder" har vi inte möjlighet att ta in.

Du som besöker vårt forum eller vår chat, visa samma respekt mot andra - som du vill att andra ska visa dig. Skydda din och andras identitet, så att inte obehöriga får tillgång till dem!

För att skydda Dig för obehöriga kontakter kommer vi inte att lägga ut Din eller någon annans e-mail adress på forumet eller på chatten. Vi på kuling tar bort e-mail adresser eller annan kontaktinformation som skrivs i foruminlägg.

Chatten är främst till för unga barn alltså för er under tjugo år. Ni vuxna barn till föräldrar med psykisk sjukdom hänvisar vi till gapet. se.

Vår chat sker under övervakning av ansvariga för kuling.nu. Avslöjande, kränkande eller rasistiska inlägg kommer genast att tas bort från chatten.

Följs inte våra regler på chatten så raderar vi all text på sidan och kickar ut personen. 

Lagen om upphovsrätt gäller för allt material på kuling.nu. Det betyder att man inte får kopiera, sälja och sprida materialet utan tillstånd. Vi på kuling.nu vill ha en skriftlig förfrågan om någon vill använda vårt material. Om man vill använda texterna privat så går det bra att göra det utan tillstånd.

För allas bästa är det viktigt att reglerna följs!

Innehåll: Katarina Axelsson

Publicerad: 2011-03-21