Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Man har rätt att må bra fast andra mår dåligt

Chatten

Chatten är öppen på måndagar 19-21. Inom kort kommer den även att gå bra att använda i mobilenChatten är främst till för unga barn alltså för er under tjugo år. Ni vuxna barn till föräldrar med psykisk sjukdom hänvisar vi till www.gapet.se

På chatten kan Du träffa andra och dela Dina erfarenheter av att ha en förälder med psykisk sjukdom. Du kan få svar på frågor om psykisk sjukdom och annat Du undrar över. Vi brukar ha olika teman som vi chattar kring, vad dagens tema är kan du hitta på vår startsida.

Det är alltid någon av oss på kuling.nu som leder och övervakar chatten. För det mesta är det Katarina, Jennie S. eller Jenny H. som är med. Katarina är arbetsterapeut med psykoterapiutbildning, Jennie S. och Jenny H. är socionomer och arbetar som kuratorer. Alla tre arbetar i Psykiatrin i Örebro.

Du blir medlem i chatten genom att registrera dig med din e-mail-adress. Klicka på Till chatten så kommer Du in och kan registrera Dig. Du får sedan ett lösenord skickat till Din mail som Du loggar in Dig med.
Alla chattar sparas för att vi ska kunna gå tillbaka och lära oss av det som skrivits.


Chatten är bara öppen vissa tider - du hittar alltid tiderna på vår startsida

Det är viktigt att Du tar del av våra regler så att chatten blir en trevlig mötesplats att "surfa in" på!

Vi vill att du skyddar din och andras identitet. På kuling.nus chatt kan du vara säker och anonym. Får vi in något som kan avslöja någons identitet kommer sidan snabbt att bli tom. Avslöjande, kränkande, eller diskriminerande inlägg kommer även de att snabbt försvinna och den som missbrukar sitt medlemsskap blir kickad.

Innehåll: Katarina Axelsson och Karina Odland

Publicerad: 2014-10-06