Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Komma i kontakt med!?

Skriv svar

Till forum

  • Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med ev. nya kompisar/vänner som också har det tufft psykiskt och kanske snacka lite,? Hade varit skoj att komma i kontakt med en som förstår hur man har det, jag lider själv utav ångest,depression panik ångest och självmordstankar.
    Elvis
    18 aug 2013 15:52

  • Hej, jag är en tjej som precis har börjat åttan. Jag har panik ångest, depression, självmordstankar och anorexia. Jag har börjat äta anti depressiva mediciner. Jag har inga kompisar hemma men jag har folk att vara med i skolan. Jag har blivit mobbad hela mitt liv ända från dagis. Vi kan ha lite kontakt ifall du känner för att prata med någon.
    Lollo
    22 aug 2013 16:02

  • Hej
    på måndag kl. 19-21 så är kuling.nus chatt öppen igen. Mia som jobbar på kuling.nu är med och chattar. Kom gärna in där om ni vill chatta.
    Katarina.adm. kuling.nu
    23 aug 2013 08:12

  • Hejsan Lollo vad glad jag blir att vi vill ha lite kontakt :d det är oftast så att man har kompisar under skolan men sedan på fritiden så är man ensam, ;( jag är själv 27år gammal och har levet med dessa symptomer i snart 5år, samt att jag också har blivit mobbad i skolan med, men går du på samtal hos en psykolog eller nått? vad gillar du att hitta på fritiden när du känner dig bättre? något intresse måste du väl ha ;)?
    Elvis
    23 aug 2013 19:49

Skriv svar

Alla svar granskas innan de publiceras.