Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

lögner, svek och bekräftelsebehov

Skriv svar

Till forum

  • Hej!

    Jag är en tjej som hela mitt liv levt efter alla andra. Har aldrig sagt ifrån eller sagt vad jag tycker eller tänker.

    Jag har stora problem med lögner och bekräftelsebehov. Jag har haft en frånvarande pappa från att jag gick i 5an till 2an i gymnasiet, Han var tvungen att välja mellan sina andra barn som han har med sin dåvarande fru eller mig, så han valde dom.

    Jag har som sagt stora problem med lögner och bekräftelsebehov etc. Men det var inte för ens jag träffade min pojkvän som jag kom till insikt med det. När vi började ses ljög jag om allt för honom, hur många jag varit med innan, vad jag tyckte om och inte tyckte om, vilka jag varit med, jag flörtade med andra samtidigt, har även haft sex med en samtidigt. Ja jag gjorde allt man inte ska göra.

    Sen började han konfrontera mig och mina lögner, och jag har varje gång brutit ihop och lovat att aldrig mer ljuga, men samtidigt ljugit om fler saker och inte berättat hela sanningen. Sen tog det slut mellan oss, efter 6 månader, och det första jag gjorde var att gå och flörta med en annan kille och skulle träffa honom, även fast jag kände att det var fel.

    Min kille fick sedan reda på detta, genom att tvinga ur det ur mig. Jag har haft chansen att berätta allt, precis allt, så många gånger, men har aldrig haft modet. Jag är rädd och skäms.

    Jag gjorde även allt för allas uppmärksamhet, jag klädde mig väldigt avklädd, t.ex. genomskinliga tröjor osv. Och jag dansade utmanande på krogen osv. La ut minst en egobild om dagen med tuttarna upptryckta osv. Jag gjorde verkligen allt för uppmärksamhet och bekräftelse.

    Jag har gjort så mycket elaka saker mot min pojkvän under våra snart 1,5 år, har flirtat med andra, sagt till mitt ex att jag alltid kommer älska honom, ljugit osv.

    Jag började gå till kurator i mars, och har gått dit en gång i veckan sen dess, och det har hjälpt, men har aldrig känt att hon verkligen förstår mig osv. Sen började jag gå till en terapeut och har gått dit 11 gånger , det har hjälpt mig massor, med självkänsla osv. De har ju tyvärr en maxgräns på hur många samtal varje person får ha, och jag har tyvärr nått den nu.

    Jag har slutat ljuga flera gånger, men gång på gång fallit tillbaka och ljugit om något igen, nu när jag ljuger kan det vara att jag säger att jag inte varit inne på fb fast jag varit det etc.

    Har även snackat skit om min kille, till familj och vänner, för att få medhåll från dom och för att dom ska tycka synd om mig. Har så mycket jag gjort, men kan ej skriva allting pga att det skulle bli för långt.

    Jag kämpar med att hålla mig till sanningen, att ej söka bekräftelse och uppmärksamhet, att stå för allting osv. Min kille vet om mina problem, och hjälper mig och stöttar mig osv, och är kvar hos mig trots allt jag gjort och trots hur mycket jag sårat honom.

    Jag undrar om det är någon därute som vari med om liknande, för jag är trött på detta nu, jag vill en vara en lögnare eller bekräftelsesökande, och om det fortsätter såhär så kommer jag förlora min kärlek, och det vill jag verkligen inte.

    Är det någon som har några tips, övningar, råd , vad som helst, snälla dela med er så jag kommer ur detta sjukliga beteende.

    Är så tacksam för svar!
    rodpanda
    31 dec 2014 11:42

Skriv svar

  

Alla svar granskas innan de publiceras.